top of page

Auterra Solar växer! Vi söker nu två solcellsmontörer på heltid som idag jobbar med installation av solceller eller har kunskap och erfarenhet inom liknande installationsarbeten. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Solcellsmontörer till Auterra Solar i Norrköping

Välkommen till oss på Auterra Solar! Här kommer du få stora möjligheter att växa och göra karriär. 

Attraktiv lön
Frihet under ansvar
Goda möjligheter till utveckling
Bonussystem
Varierande dagar
Högt i tak med kort beslutsväg
Vad erbjuder Auterra Solar dig?
Om jobbet

Vi söker nu 2 solcellsmontörer till vårt växande företag. Du kommer montera solcellsanläggningar på villor, ladugårdar, lägenheter och andra kommersiella fastigheter tillsammans med våra andra erfarna montörer. Arbetet är väldigt roligt och varierande. Viss övernattning på hotell kommer att ske.

Vem är du?

Vi söker dig som idag jobbar med installation av solceller eller har kunskap och erfarenhet inom liknande installationsarbeten. Arbetet kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och andra variabler, därför letar vi efter dig som är lösningsorienterad och som tillsammans med din arbetsledare tar egna initiativ och kommer med kreativa idéer.

Lön: Fast och rörlig
Placering: Gamleby/Västervik
Tillträde: Omgående
Anställningsvillkor: Heltid
Om anställningen
Om Auterra Solar

Vi är en helhetsleverantör av solcellsanläggningar, laddboxar och batterier. Varje dag levererar vi anläggningar med absolut största kundnöjdhet då vi håller en av branschens högsta standard på våra arbeten. Det är väldigt viktigt för oss att vara i framkant i hela kedjan – från första kundkontakt till färdig anläggning. Vi lever på hög kundnöjdhet.

Vi har som mål att bli den mest välrenommerade solcellsleverantören i Småland och Östergötland.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Skicka ditt CV och personliga brev till jobba@auterrasolar.se

bottom of page